Info

U vindt bij ons een brede selectie Italiaanse wijn direct van de boer. Al onze wijnen zijn via de site te bestellen en veilig af te rekenen met iDeal. Behalve wijn vindt u ook veel informatie over de druiven, het wijngebied, de boer die de wijn geproduceerd heeft en recepten om uw wijn bij te schenken. Als u een gebruikersprofiel aanmaakt op de website profiteert u - zo u wilt van aanbiedingen op maat en onze nieuwsbrief.

Gratis levering vanaf € 125

Het maak niet uit hoeveel flessen je besteld: iedere bestelling vanaf € 125 leveren wij helemaal gratis in België en Nederland. Onze verkoopprijzen zijn zo scherp dat we voor bestellingen onder € 125 een bijdrage vragen van € 7,95 voor België en Nederland. De wijn wordt stevig verpakt in een extra sterke doos. Alle verzendingen zijn verzekerd en U loopt geen enkel risico.

30 dagen proefgarantie

Onze wijnen zijn onderworpen aan de strengste selectienormen, toch kan het gebeuren dat een wijn niet helemaal aan uw verwachting voldoet of deze kurksmaak heeft.

In deze gevallen zend je die gewoon terug naar ons met vermelding van uw gegevens en de reden. Wij betalen de aankoop binnen twee dagen terug of zorgen voor een nieuwe levering. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verzonden binnen drie tot vijf werkdagen . Meestal is dit zelfs sneller.

Veilig betalen

Wij accepteren Ideal. Wanneer je een lekkere wijn gekozen hebt, kom je op een beveiligde pagina van MultiSafepay om uw betaling uit te voeren.

Dit is volledig gratis voor u als klant. Onze specialisten staan garant voor uw veiligheid.


Wijnadvies

Weet je niet goed welke wijn kiezen? Twijfel je aan een wijn of op zoek naar een wijn die bij een gerecht past? Een feestje en je kan het aantal flessen moeilijk inschatten? Geen probleem, onze specialisten staan klaar om u te helpen. Stuur een mailtje of bel ons even op.